Opći uvijeti poslovanja

1.REZERVACIJA

Upit za rezervaciju vila ili kamp parcela vrši se putem e-maila. Na osnovu postavljenog upita gostu će u najkraćem mogućem roku biti poslana ponuda.

  • Za rezervaciju vile potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30% putem bankovnog transfera i to najkasnije do datuma naznačenog u ponudi te poslati kopiju uplate na uvid
  • Za rezervaciju kamp parcele potrebno je uplatiti također akontaciju u iznosu 30% (rezervacijska pristojba 40 eur ne odbija se od konačnog računa) putem bankovnog transfera i to najkasnije do datuma naznačenog u ponudi te poslati kopiju uplate na uvid

Ukoliko akontacija nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom.

Dodjeljivanje određene vile ili broja parcele ovisi o trenutnoj raspoloživosti istih.

2. IZMJENA I PONIŠTENJE REZERVACIJE

Vile: samo u slučaju otkazivanja rezervacije najmanje 30 dana prije dolaska vraća se iznos uplaćene akontacije umanjene za bankovne troškove. U slučaju nepravovremenog otkaza, tj.nedolaska gosta, uplaćena akontacija se zadržava.

Kamp parcele: U slučaju otkaza rezervacije, rezervacijska pristojba se ne vraća. Gost nema pravo na povrat uplaćene akontacije.

Kod svake promjene rezervacije zadržavamo pravo promjene vile ili broja parcele ukoliko vam je isti prethodno dodijeljen.

3. DOLASCI/ODLASCI

VILE:

Gosti se prijavljuju na recepciji. Prilikom prijave potrebno je dati na uvid osobne dokumente i voucher.

Check-in: 16:00-21:00; Check out do 10:00

Ukoliko se radi o kasnijem dolasku potrebna je prethodna obavijest. U protivnom nismo u mogućnosti garantirati gostu da će ga rezervirani smještaj čekati.

Raniji odlazak: gost je obvezan platiti iznos za čitav period rezervacije.

KAMP PARCELE:

Check-in: 13:00-21:00; Check out do 10:00

Ukoliko se radi o kasnijem dolasku potrebna je prethodna obavijest. U protivnom nismo u mogućnosti garantirati gostu da će ga čekati rezervirana parcela.

Raniji odlazak: gost je obvezan platiti iznos za čitav period rezervacije.

Dolasci i odlasci svakim danom tijekom čitave sezone.

4. PLAĆANJE

Plaćanje smještaja na dan dolaska gosta.

Plaćanje je moguće u gotovini ili karticama (MasterCard, Visa, American Express, Maestro).

5. OSIGURANJE

Lando Resort ne snosi odgovornost u slučaju krađa, nezgode ili oštećenja na imovini ili osobama niti će preuzeti odgovornost za štete nastale uslijed grmljavine, tuče, oborenih stabala, grana , bolesti, epidemija,požara, prirodnih katastrofa i dr.

Gostima se savjetuje da, kod osiguravajuće kuće prema vlastitom izboru, osiguraju svoju imovinu od mogućih rizika boravka u kampu.

6. NADLEŽNOST

U slučaju spora nadležan je sud u Karlovcu, koji radi po zakonima Republike Hrvatske.

Sugeriramo vam da uplatite osiguranje od otkaza putovanja kod osiguravajuće kuće prema vlastitom izboru.

Potvrda rezervacije podrazumijeva prihvaćanje općih uvjeta od strane gosta.

Dobro došli na stranice STAR TURIST na kojima možete pronaći više informacija o našem projektu "KK.03.2.1.19 Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)-2 ". Tvrtka STAR TURIST d.o.o. više od 10 godina uspješno posluje u turizmu, te ovim projektom želi povezati svoje tri dislocirane poslovne jedinice, kamp Lando resort 4*, Villas Rab 4* i novoizgrađeni hotel Florian&Godler 4* kako bi se povezali poslovni procesi. Saznajte više